7 Kasım 2012 Çarşamba

Doğru Özel Ders İlan Sitesi

Özel ders vermek isteyen öğretmenlerin dikkat etmesi gereken hususlar şöyledir;
  • özel ders ilanı verdiğiniz site popüler mi?
  • özel ders ilanınız binlerce ilan arasında kayıp mı olacak?
  • özel ders ilan yayın ücreti yüksek mi?
  • özel ders ilanınızın kaç kişi tarafından görüldüğü rapor ediliyor mu?
  • ücretsiz özel ders siteleri ne kadar verimli?
  • özel ders vermek sizin için profesyonel bir iş mi?

PROFESYONEL ÖZEL DERS ÖĞRETMENLERİNE:

Yukarıdaki hususlara dikkat etmeniz, verdiğiniz ilan ile en geniş ve doğru kitleye ulaşmanız için önemlidir. İlan verdiğiniz site google aramalarında "özel ders", "özel ders ilanları", "özel ders almak istiyorum" gibi kelimelerde ilk sayfada olmalıdır.

Özel ders ilanı eklediğiniz sitedeki ilan sayısı ile siteyi ziyaret eden öğrenci sayısı orantılı mı? 10 bin özel ders ilanı olan bir siteyi günde 100 kişi ziyaret ederse ilan başına 0.01 kişi düşer ve bu oran ile öğrencilerin size ulaşmasını bekleyemezsiniz.

ÖZEL DERS İLAN ÜCRETLERİ

Özel ders ilan yayın ücretleri 12 aylık ortalama 100TL ile 150TL arasındadır. Bu rakamın üzerinde ödemek sizin için maliyetli olabilir.

Özel ders ilanınızın kaç kişi tarafından görüldüğünü mutlaka bilmeniz gerekmektedir. Aksi halde hangi sitedeki  ilanınızın en çok ziyaret edildiğini bilemezsiniz.

Özel ders ilanınızı mutlaka ücretli sitelere ekleyin. İlan için ücret ödemek profesyonelliğinizin göstergesidir. Yeterince tecrübesi olmayan, anlık nakit ihtiyaçlarını karşılamak için özel ders vermek isteyen kişilerin ilanları ile aynı ortamı paylaşmak velinin size olan güvenini zedeleyebilir. Ayrıca ziyaretçiler fiyat karşılaştırması yaptıklarında ücretsiz ilan sitelerindeki düşük ders ücretli ilanlarla rekabet etme imkanınız bulunmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder